View Single Post
Staro 13.10.2016., 06:59   #1041
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ne znam,usporedio sma na lapu slike,i nije me neš oduševio sa fotićem po danjem svijetlu(OP3). Kao što nije oduševio ni svijet koliko vidim

Sad možemo uspoređivati šta je kome dobro ili ne,al nigdje mu kod pro's nije kamera,dapače nađe se na drugoj strani u većini reviewa. Isto ko i Mi5. Softwerski kameru moš poboljšati NEŠTO(nezahvalno je govoriti tu o postocima) ali ne dovoljno da promjeni klasu. Taj se update još nije rodio.

Čoek reko da mu je kamera prioritet...pa eto,odabrati OP3 u tom slučaju je usporedno ko da ja izjavim da su mi prioritet brdske trke a razmišljam o murjačkom Golf SDIu

Iskreno u tom price rangeu,uzevši performans kamere išao bi na LG G5,400€ nov sa dostavom iz EU.
A koje to recenzije kazu da mu je na drugoj strani kamera? Vecina jubito poznatijih recezenata ugodno iznenadjeni kamerom.

No u globalu se slazem, ako ti je kamera no1 feature, idi radije po G5. Ali samo i iskljucivo ako je nekome kamera bas toliko vazna da ga svi ostali aspekti mobitela nece smetati radi odlicne kamere