Bok ekipa,
Smatram da je ovaj topic primjeren za vaše buduće prijedloge, pa da počnem.
Ja bih da mi preporučite konfiguraciju koja će bez problema vući rezoluciju od 3440x1440 (display 21:9), tj da budem apsolutno komotan u radu s 34" monitorom što u igranju što u obradi fotografija/videa.
Primarna će mi biti ipak obrada, ali opet, hoću da pri igranju igara poput GTA V i sl. ne moram drastično smanjivati količinu detalja na uštrb glatkoće prikaza.
Drugo, (možda je bitno) nisam baš nešto sklon overclockanju tako da radije onda predložite nešto što ne moram sam ubrzavati tj štelati.
Treće, kućište je odabrano, a tu se radi o Cooler Masteru - Silencio 652S
http://www.coolermaster.com/case/mid.../silencio652s/
Htio sam nešto nenametljivo i tiho pa smatram da će to kućište biti primjereno za neku jaču konfiguraciju.
I druga periferija (zvučnici, miš + tipkovnica) je već odabrana tako da ni to mora ulaziti u 'proračun'.
Četvrto, odmah molim i nekakav pošteni UPS (van proračuna za konfu) s kojim bih bio koliko toliko siguran ako bi došlo do kakvih jačih problema s 'dostavom' električne energije.
To bi bilo to. Znači, ubacite mi komponente u vrijednosti od 9-10 tisuća kuna u 'Silencio' kutiju koje bi bez problema gonile rezoluciju od 3440x1440. Može par stotina kn manje il više.
Odmah zahvaljujem na svakom prijedlogu!