Evo odigrao ja sat vremena no i to je dovoljno da napisem kratki osvrt zasad.
LOŠE: igra radi katastrofa loše, izmedju 27-45 fps-a. Uopće nije optimizirana, niti malo, ovakva mi baš i nije igriva no to je stvar koja se može ispraviti updateom pa se nadam da će to što prije riješit. Pročitao sam, a i čuo od kolege da igra ima problema sa šejderima, refleksijama ili tako neš.
Jer grafički izgleda odlično no valjda zbog tih problema nekako sve djeluje čudno, isprano, zamućeno i maglovito. Ali ne uvijek, kao da se na moment scena proljepša i razbistri, teško je to opisat.
DOBRO: zapravo sve ostalo je dobro, vožnju sam stavio na simulation i odlična je, zvukovi, kretanje lika odnosno općenito gameplay (pucanje, cover sistem itd itd) je izvedeno odlično, nemam zamjerke. Modeli vozila su fenomenalni kao i zvukovi istih, izgled grada, atmosfera, komentari prolaznika, veličina grada i mape općenito...
Priča je najveći adut, svi ju hvale najviše a i meni se čini da ide u dobrom smjeru no rano mi je još govorit o tome.
Pričali smo dosta o grafici i nisam podržavao komentare koji su srali o njoj jer nisam vjerovao da je loša. Sad kad sam probao igru razumijem takve komentare. U najgoru ruku grafika je čudna, ako je stvarno problem u engineu ili neš slično - bilo bi super jer se to može riješiti sa patchevima.
Ali ako su oni htijeli na taj čudan način prikazati atmosferu '60 i '70 godina onda se i nisu baš usrećili.
No kako god najveću zamjerku imam na neoptimiziranost, jer ovo sada je meni neigrivo. Naučio sam se na oko 45-60 fps-a a ne ispod 30.
Sent from my iPhone using Tapatalk