View Single Post
Staro 11.10.2016., 20:39   #987
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Pa na playstoreu imas vise aplikacija nego na app storeu
A po pitanju genericnih ti je ista stvar, jer 99% genericnih su igrice, i to multiplatform igrice.

Ako si vec kupi kod od neke igre, onda ces istu naravno izbaciti na obje platforme.

Apple se pokusava protiv toga boriti, ali bezuspjesno. Google ni ne pokusava. Niti mora, jer rezultat je isti - hrpa generickog sranja na oba storea.

Ne moras ti nista pusiti. Pogledaj napopularnije 3rd party frameworkse, od game enginea pa sve do frameworksa za aplikacije. Isti primarno podrzavaju iOS, tj. kad Apple izbaci neki novi feature, svi hrle da isti podrze u roku od 2 tjedna. Kod androida nije neka zurba, jer nije tolika ni pomama.

Nadalje, pogledaj iPad recimo. Hrpa korisnih i odlicnih aplikacija. Od aplikacija za editirati mjuzu, slike, 3D, video obrade, pa na dalje. Probaj to pronaci za android tablete.

A onda pogledaj recimo ove najvece firme (Adobe, autodesk, itd.) i pogledaj podrsku za iOS, pa usporedi sa Andrid podrskom.
u to ne ulazim jer mi tableti ne sluze nicemu osim gubljenju vremena za gledanje tv/film/igrica
jos da se patim na njima gurajuci prstom editirajuci nesto. bitch please
Imam doma 3, odnosno, 2 u funkciji, LG Gplay 8.3 gplay edition, i Samsung TabS 10.1, to su super igracke, pogotovo ovaj TabS, zvijer za gledanje multimedije. Ekran je SF

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
@vorda22
Ajd dobro. Ovak mi se čini kao da nisi koristio appove osim defaultnih.

@Gabre
Za tebe je Nokia 3310. Nema aplikacija, nije bugovita i baterija traje abnormalno dugo, budući ti niš ne valja i sve ti je zaqrac.
Evo ja trazim FREE camera aplikaciju sa osnovnim funkcijama za kontrolu shutter speed-a, i to je nemoguca misija od kolicine govana koja se nudi na appstoreu. znaci, ne trebam editing, efekte, filtere, gluparije koje trpaju u te appove.

idem sam napravit aplikaciju lol posto i to ocito nije komplicirano ako je moguce imati toliki broj aplikacija na appstoreu, nisu sve programeri skolovani da ga jebes
Gabre je offline   Reply With Quote