View Single Post
Staro 10.10.2016., 20:18   #806
kiki456
Premium

kiki456's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor DraŽ Pregled postova
Taj De-Pop je nešt bezveze, navodno sprječava onaj klik/pucketanje kada isključiš ili uključiš zvučnike. Nisam znao da to ikome smeta, čak mi je cool XD

O Sonic Studiu si pročitaj tu -> https://www.asus.com/us/support/FAQ/1015213/
Daje ti uglavnom neke opcije upravljanja zvukom, tipa equalizer, bass boost, surround...

Pro Gaming i Hero ti imaju isti broj USB-ova. Ja na Pro Gaming imam 7 USB-ova odozada:
- 4x USB 3.0, u istom retku jedan do drugog
- 2x USB 2.0, za miš i tipkovnicu. I baš kad sam pomislio da je PS/2 izumro, stavili su ga na ovu matičnu XD
- 1x USB 3.1 (Type-A ili Type-C)

Ako spojiš onaj USB 3.0 kabl od kućišta na matičnu dobivaš 2x USB 2.0 i 2x USB 3.0 (barem je tako kod mene) sprijeda. Možeš dobiti još dodatnih 2-4 USB 2.0 ako spojiš USB backplate, ali ono totalno nepotrebno.

ROG matične su ti za one imućnije ljude, barem kod nas u Hrvatskoj. U Americi brijem da ni ne gledaju ništa ispod ROG matičnih ploča s obzirom na njihove niske cijene. Ako misliš samo overclockat proc na 4.4-4.6GHz, odnosno ako ne budeš ganjao neke rekorde u OC-anju i ako nemaš potrebe za tim nekim dodatnim featurima, onda nemaš potrebe za ROG-om.
Hm. Taj bas boost mi je super stvar i te postavke oko zvuka. To imam sada na MSI ploči. Daj mi reci kako je to na Pro gamingu riješeno? Imaš samo goli zvuk, nemože se ništa podešavati? Jel mi možeš staviti neke slike panela kako izgleda.

Što se USB-ova tiče naprijed imam samo 2 porta na kučištu, ali to mi je dosta. ne treba više.

Zadnje izmijenjeno od: kiki456. 10.10.2016. u 20:47.
kiki456 je offline   Reply With Quote