View Single Post
Staro 10.10.2016., 03:17   #489
Skuez
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2016
Pozdrav, imam par pitanja pa ako bi netko mogao odgovoriti, bio bih puno zahvalan.

Prije dva tjedna sam naručio dva LeTV Le 1 Pro X800 mobitela (drugi prijatelju) u Grossoshopu i stigao je u četvrtak. Naveo sam tamo kod kupnje da instaliraju custom ROM jer mi je prijatelj (drugi prijatelj ) rekao da se može i da će stvarno instalirati iako na Grossoshopu stoji da dolazi sa stock ROM-om.

Stvarno je unutra bio Cuoco92 ROM, ali ne najnoviji i zbugan je malo (EUI 5.5.009S, Android 5.0.2). Možda ovo i nije do ROM-a, ali osvjetljena mi je samo prva kapacitivna tipka, ne i ostale (u prijatelja su sve osvjetljene)? I još sam primijetio par bugova, recimo kad se falije uzorak par puta, ne nudi više opciju za uzorak, a kad se ide otključat, pojavi se početni zaslon na trenutak i onda se ekran zacrni i tako stalno. I mora se resetirati mob. Uglavnom, zanima me kako da instaliram sam neki ROM (novi Cuoco92 ili BB72)?

Ovo bih stavio: http://www.letv.re/topic/1504-cuoco9...le-android-60/ (btw imam CN verziju)

Ali nigdje nema instrukcija, tj ne vidim ih ja bar pa ako može me neko uputiti na pravi put (znam da ovo baš i nije topic za ovo, al nezz stvarno gdje da pitam)...

Hvala puno.
Skuez je offline