View Single Post
Staro 09.10.2016., 19:59   #212
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Obzirom na godine (vjerne službe) nije nemoguće da je došlo vrijeme za provjeru / zamjenu elektrolita.
...
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
ili jednostavno kupis mikrotik ap mali tower 160kn i vozi dalje b/g/n sljedečih 5 godina ako ne i više
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
I koliki će mu biti radijus pokrivanja sa tom igračkom sa internim antenana ?
Ovaj put da preskočimo / zanemarimo trošenje nofčića.
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
a bogme moglu u ukladu
da bude radijus veči nego taj linksys stara krama
da se ne koljete - ovih dana cu raskupusat linksysa i narucit elektrolite (tj otic ih kupit u chipoteku). stavit cu iste kao sta su sad. s obzirom da je linksys upaljen 24/7 kao glavni router, nakon toliko godina je i normalno da riknu elektroliti.
a za radijus - linksys pokriva cijeli kat kuce (moj i susjedni stan), verandu i garazu. tj pokrivao je, sad nije da sam u zadnje vrijeme pokusavao, na ljeto kad sam radio u garazi i stavio si muziku sa streama je uredno radio. testirat cu drugi tjedan da vidim dali jos radi kao i ranije.
brzina ionako nije bitna, glavni komp je spojen kabelom, za mobilne uredjaje me zaboli koju brzinu imaju, ajde jedino laptop da mogu gledat jubito, ali mobiteli/tableti/tv box me apsolutno nije briga. do ne tako davno je cijela familija dijelila 5mbitni net. sad imamo 30.
sasuke_the_king je offline   Reply With Quote