Hvala još jednom na odgovorima!
Nisam još kupio TV. Prije sam želio saznati što više informacija o mogućnostima novoga TV-a i B.net-a.
Sada kada kažeš da Samsung sigurno podržava 2 HDMI inputa da rade u PAP-u, i to model iz 2014, i još ima twin tuner, nekako više ne naginjem toliko Sony-ju. Kod Sony-ja mi je dobro što je Android, što mi daje puno više aplikacija.
Ante M, da li tvoj Samsung ima twin tuner sa jednim ulazom, ili svaki tuner ima svoj ulaz? Da li bi mi plz mogao reci šifru modela?
Nikky, ne interesira me radio, nego sam mislio samo iskoristiti taj RADIO priključak na maski da se preko njega spajam TV na ZAS coax.
Da, to je sada pitanje kako je izvedena instalacija.. Ako ide samo jedan coax do te utičnice (koja u sebi ima izlaze za TV, RADIO i SATELIT), onda će mi b.net tehničar vjerojatno samo taj coax preusmjeriti da signal dolazi iz b.net-a, umjesto iz ZAS-a. Pretpostavljam da će to napraviti na coax-u koji ulazi u stan i splitta se po sobama, tako da mi je u svakoj sobi b.net umjesto ZAS-a. Pitanje je sada da li je investitor razmišljao o tome da se može npr. koristiti istovremeno kabelska i satelitska i da li je ostavio dovoljno bužira da ide više od jednog coax-a.
Što se tiče ovog "kupus"-a (različiti signali na istim frekvencijama), pretpostavljam da se to može lagano riješiti stavljanjem prioriteta na signale koji su na istim frekv. To mi recimo ima Windows Media Player koji trenutno koristim da gledam nekodirane i analogne b.net kanale na PC-u, tako da vjerujem da bi i noviji TV-ovi to trebali imati.