Citiraj:
Autor Gabre
koliko kontradiktornosti u jednom postu aj se odluci
mora da onda apple iz nekih samo njima znanih razloga izbacuju 3 godine zaredom tako rec identican telefon, a ne iz
|
Vjerojatno zbog toga danas 4 godine star iphone 5 dobiva ios 10. Izasao je sa ios 6? Ne znam i ne zanima me razlog kako to uspjevaju, kao end user mislim da za premium produkt po premium cijeni oni nude bolji support.
Nexusi su bili jeftini(ji) i osobno me ova dvogodisnja update politika nije dirala jer "koliko para toliko muzike" i nexusi su bili zamisljeni kao drukcija linija proizvoda. Ali za ajfonovsku cijenu moraju bar nesto premiumsko ponuditi osim free google clouda. Mislim da je redovni update i sw podrska (source, security updateovi) najmanje sto moze netko ocekivati.
Ne primjecujem da apple zaboravlja 2 godine stare uredjaje kao sto to google sada radi

Mozda jesu reciklirani modeli iz godine u godinu, ali source im sigurno nije baziran na copypasteu. Netko tamo stanca jebeni kod za 4 godine star mob i to je cinjenica. Pixel ce po sadasnjoj politici za 2 godine biti osudjen na community romove i security updateove. Iphone 6 ce tada vjerojatno dobiti nekakav update.