View Single Post
Staro 05.10.2016., 21:32   #350
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Da google planira ponuditi sw podrsku duzu od 2 godine za major updateove za svoje telefone (pixele, jel), kao sto to spomenuti apple radi, a ne da sljedecim mobom zaborave na proslogodisnji flagship (nexus 6 i 9 jos nisu dobili svoj major update), razmislio bi o placanju takvog moba. Necu ni spominjati kako apple za pare koje das nudi podrsku u vidu servisa u drzavi gdje zivis i gdje si ga kupio. Apple nudi miljama bolji ekosustav i manje strepnje hoce li mi i kako ce raditi android 8 na mom 2 godine starom google fonu. To je moj osobni razlog zasto taj pixel ne vrijedi ni pola iznosa u eurima. Ne vrijedi meni koji mob koristim u prosjeku 2 godine. Ne vrijedi mi ako ce ga za dvije godine pregaziti 2 nova flagshipa iz iste firme kao produkti neizbjeznog konzumerizma i politike "zelis xyz? Upgrejdaj se na novi fon". Brate bio bi zadovoljan i opcijom da flesham official software umanjen za x featurea.

Tek kad google ponudi sto apple nudi vrijedit ce te pare. Sada je preskupi komad aluminija. Imo