ne kuzim komentar za kanadu ali ajde. pucam od love. fyi, omjer place i izdataka mi je bio bolji u hr. Imam troje djece uz to.
i dalje mi nije jasno zasto bi me trebalo brinuti, mob imam dok ima garanciju, i mijenjam ih otprilike svakih 6 mjeseci ili godinu, i prije i sada. Prije isteka garancije u oglasnik. Ne pada mi na pamet popravljati tako potrosni uredjaj kao mobitel koji je nakon godinu dana, max dvije totalno zastario. Mobiteli mi ne ispadaju i ne razbijam ih, nisam seprtlja.
dalje, mozes platiti dodatno jamstvo na pixelu, gdje ce ti unutar dvije godine zamijeniti mob cak i ako predjes autom preko njega.
a ako je sve skupo, pa hebga, ne mozemo svi imati dobre skupe mobitele, sve u skladu sa mogucnostima. Ja bih volio uzeti Pixel, ali 1350$ NE DAM sve da ih i imam viska, a nemam.
zato postoje kinezi razni i tamo vrijedi koliko para toliko muzike. Dosta mi je otvorit topic o xiaomi mobitelima i oneplus i ekipi i kukanja korisnika na milion stvari. Zato nesto kosta 400 a nesto 650 dolara. Kad tad to shvatis da to tako funkcionira.
I sam imam oneplus one, eno stoji u ladici. taj mob vrijedi upravo onoliko koliko kosta.
Isto kao i tv, i frizider i sve ostalo.
Pixel kosta sukladno ostalim vrhunskim mobitelima, ni vise ni manje.