Citiraj:
Autor Fleks
Skuzio sam ja kaj pricas, o objektivu koji dolazi sa foticem. To mi je sve jasno. Idem danas vidjeti kak mi to izgleda. Imam nesto iskustva sa dslrom, nije da ga prvi put drzim u ruci. Jos me i najvise veseli taj period igranja.
Kad si se vec potrudio - aj jos malo da te ugnjavim. Ono čisto razmisljam, najvise zbog toga sto je Forace rekao - da mi se nece dat teglit. Što moze i ne mora biti slučaj. Nateglio sam se fotica i po avionima, autima, vlakovima. Tutnem ga u ruksak i ne razmisljam previse. Nije mi to neki problem.
No dobro - Neki od mirrorless fotica sub 3k kn - tipa ovih: http://www.m-computers.hr/mirrrless-ftaparati-51/
Koliko je realno kvaliteta fotografije losija u odnosu na eosa i d3200? Ono real life situacija. pitam o odnosu dok dslr ima kit objektiv? Znam da je pitanje malo blesavo i moglo bi se zakljucit iz citanja nekog rivjua, ali pitam te iz jer ocito imas neko iskustvo iz prakse.
|
Ne žuri s dslrom, ak imaš prilike, odi u dućan po pogle kak ti u ruci sjeda mirroless, a nije niš lošiji neg dslr..
Izgleda da je u zadnje vrijeme pomodno imat dslr, nek se niko ne uvrijedi, ovo govorim generalno; pošto je dost povoljan, pa masu ekipe skače na dslr, s vremenom vide da nije to to, pa idu na manje sisteme, naravno iz samo jednog razlika, a s kojom bumo se svi složili oko toga..
Inače većina je kit objektiva solidna, za nekaj bolje, onda se gleda njuškalo i drugi oglasi

Mada zna i na akciji bit neki objektivi..
Od mirrorlessa, Fuji je odličan, čak i kit objektivi zadovoljavju neke kriterije, opet naravno ak si zahtjevniji tj iskusniji korisnik gledal buš i dodatno objektive, u suprotnom, kit objetiv će zadovoljavat tvoje zahtjeve..