View Single Post
Staro 05.10.2016., 13:04   #3862
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Nije nis glupo jer nebus kupovao objektive. Da citas kaj pisem skuzio bi da pricam o objektivima koji dolaze sa foticima. Za nekog ko ti je to jednako bitno kao i fotic ak ne i bitnije. Jos ima i akciju. Kaj bi uopce kupio nakon 3200 za 600 kn? Nisam skuzio uopce kaj si napisao iz prve jer sam ubijen umoran

Ak si vec hoces kupit DSLR 100d je trenutno najbolji izbor jer dolazi sa dobrim kit objektivom i sasvim je sposoban koristit STM kaj nekom ko ti olaksava stvar jer mozes slikat ko sa mobitelom ak hoces, ne nuzno stalno gledat kroz mali FW i prckat po gumbicima. Odi probaj pa odluci kaj hoces ak uopce hoces dslr. CC 12mj ti vrijedi oko 1000 kuna i dobro ce ti doc makar slikal na auto i jpg..

Boobo imam jos 3 u autu kojima se svima uvijek zuri. Vidiam i ja svasta i nije mi bilo lako ali sad sam se vec naviknul da jednostavno nemrem...
Skuzio sam ja kaj pricas, o objektivu koji dolazi sa foticem. To mi je sve jasno. Idem danas vidjeti kak mi to izgleda. Imam nesto iskustva sa dslrom, nije da ga prvi put drzim u ruci. Jos me i najvise veseli taj period igranja.

Kad si se vec potrudio - aj jos malo da te ugnjavim. Ono čisto razmisljam, najvise zbog toga sto je Forace rekao - da mi se nece dat teglit. Što moze i ne mora biti slučaj. Nateglio sam se fotica i po avionima, autima, vlakovima. Tutnem ga u ruksak i ne razmisljam previse. Nije mi to neki problem.

No dobro - Neki od mirrorless fotica sub 3k kn - tipa ovih: http://www.m-computers.hr/mirrrless-ftaparati-51/

Koliko je realno kvaliteta fotografije losija u odnosu na eosa i d3200? Ono real life situacija. pitam o odnosu dok dslr ima kit objektiv? Znam da je pitanje malo blesavo i moglo bi se zakljucit iz citanja nekog rivjua, ali pitam te iz jer ocito imas neko iskustvo iz prakse.
Fleks je offline   Reply With Quote