View Single Post
Staro 05.10.2016., 01:48   #303
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
E mamute, malo ti se jezik speteljao

A ne bi pcekspertovcima udovoljio isus krist.

Ili je mob skup, ili ne valja sto je lcd/oled, ili je/nije vodootporan, splash/dustproof ili nema premaz ili mala/velika baterija, e onda treba/ne treba sd card, e pa bezeli su veliki/mali e ako su mali onda stiskas ekran rukama, a ako su veliki onda ne valja, pa reza, e dosta je 720 na iphonu, ali mora biti 2k na androidu, e onda kamera, pa software ne valja stock, ne valja modani, e onda zvucnici, e onda se grebe ili je jeftin..

Mislim ljudi stvarno ste pukli, ovo je top of the line android uredjaj i nijedan drugi android mu ne moze vode donesti.
Dizajn ko dizajn, dosadan/predvidljiv/neupadljiv ovisi kako tko volim meni je sasvim u redu. Jedan crni 128 bi uzeo svakako.

Ne postoji nijedan mob koji ima sve sto bi korisnici zeljeli, ali je ovaj zaista jako dobar paket i ne vidim zasto bi trebao biti jeftiniji od iphonea i S7 i ekipe.

Pa samo besplatni google photos sa uploadom u max kvaliteti bi morali placati min 100$ godisnje za 1tb.

Meni osobno samo fali prednji zvucnik/zvucnici, no ako sam do sada 20 godina zivio bez njih, i dalje cu, isto kao i waterproof mobitela.

Da ne spominjem support, kad sam imao probleme a nexusom 5, posaljem im direkt na google stranici da imam problem i da me netko kontaktira. Znas kako je proslo to?
Za 2 minute mi je zvonio mobitel sa pozivnim iz Kalifornije iz googla, ugodna zenska popricala sa mnom i poslala mi odmah novi uredjaj koji je stigao za manje od 48h.

Kada sam imao problem sa noteom5 (znaci, krepalo pola ekrana doslovno), onda kao prvo raspravljam sa nekim pakistancima/meksikancima/kubancima 10 puta na telefon svaki put po barem pola sata, prebacivanje sa odjela na odjel, da bi mi na kraju poslali refurbished fucking telefon, i jos sam morao platiti nekih 35$ za to.

E zato ovaj Pixel vrijedi, i tko ne moze platit neka ne trola po forumu da mob ne valja iz nekih tastih razloga. Jer realno mob je odlican.

Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 05.10.2016. u 01:53.
Gabre je offline   Reply With Quote