Citiraj:
Autor Fleks
Ok - sad jedno glupo. Da kupim samo body 3200, koji je koliko vidim oko 2200. Koliko me košta pošteni objektiv? Sad sam mozda malo blesav, ali body vidim kao bazu. Nikon je ocito bolji, pa mozda taj pristup? Pliz note da objektive ne želim ni poceti istrazivati 
|
Nije nis glupo jer nebus kupovao objektive. Da citas kaj pisem skuzio bi da pricam o objektivima koji dolaze sa foticima. Za nekog ko ti je to jednako bitno kao i fotic ak ne i bitnije. Jos ima i akciju. Kaj bi uopce kupio nakon 3200 za 600 kn? Nisam skuzio uopce kaj si napisao iz prve jer sam ubijen umoran
Ak si vec hoces kupit DSLR 100d je trenutno najbolji izbor jer dolazi sa dobrim kit objektivom i sasvim je sposoban koristit STM kaj nekom ko ti olaksava stvar jer mozes slikat ko sa mobitelom ak hoces, ne nuzno stalno gledat kroz mali FW i prckat po gumbicima. Odi probaj pa odluci kaj hoces ak uopce hoces dslr. CC 12mj ti vrijedi oko 1000 kuna i dobro ce ti doc makar slikal na auto i jpg..
Boobo imam jos 3 u autu kojima se svima uvijek zuri. Vidiam i ja svasta i nije mi bilo lako ali sad sam se vec naviknul da jednostavno nemrem...