View Single Post
Staro 04.10.2016., 18:38   #1772
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Iako ima nešto više FPS-a GTX 1060 3Gb od RX 470 4Gb, obje koštaju oko 1700kn.
Većinom kada je riječ o 1440p rezoluciji. Da, većinom će RX 470 biti na recimo 60Fps-a dok GTX 1060 na 65FPS ali nije presudno. Obje kartice su dobre, a ja osobno rađe idem na RX 470 jer dobivam FreeSync a uskoro vjerojatno kupujem i takav monitor koji sada koštaju oko 1300kn za 24" IPS.
Sasvim logicno...

Citiraj:
Autor Brlja Pregled postova
On the serious side, stvarno više čovijek ne zna kome vjerovat.
Why so serious

Citiraj:
Autor RaneZ Pregled postova
Zasto ? Pa znalo se uvijek da je 1060 6gb barem 10% brža od 480 8gb.
I uvijek ce bit (u dx11). Za DX12 je neizvjesno...
(jednom frendu sa uzeo 1060 6gb, drugom 480 8gb, sve radi isto...to mi frikovi cjepidlacimo za 5-6 fpsa)

Kako bi rekli forumaši "fjučur pruf" sa grafom od 1800kn možete zaboraviti i sa jednom i drugom varijantom. Pogtovo u ovo doba masovnog kapitalizma gdje se ne mogu baterije od mobitela vise mjenjat

"Kupi brate svake godine (naj)jaču grafu i mir." - CEO AMD, CEO nvidia, CEO Samsung, CEO Apple...

OT: Kad smo kod toga, danas mi je lik iz Amisa "popravio" daljinski (nisu radile jedno 4 tipke, i par brojeva) bežično, preko reflasha kutijice od Amis TVa...Onda si možete zamisliti koliko to daleko seže što se tiče "kvarova". Sick shit.
Dobro receno kolega, slazem se 100%.

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Na kraju je ipak ispala ova: http://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=2704&lang=en

Prvo sto me zacudilo je da kartica u idleu uopce nije vrtila ventilator neko vrijeme, mislio sam da je neispravna (ova prica ce ionako procuriti prije ili kasnije od polusvijeta kojemu je prijavljen, pa bolje da se sam obrukam ).

Inace kad se ventilator raspuse, solidno je glasna (cak i meni smeta), ali dosta se zanimljivo hladi sto mozete vidjeti iz gore navedenih grafova. Ovo je opterecenje kada sam je zaposlio s nekom CUDA pricom zbog koje sam je ocekivao. Naravno, performanse naspram K600 su nebo i zemlja.
Definitivno zanimljivo hladjenje, za dobit morsku bolest taman

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
A 3D cmark? ��
Sn4k3 je offline   Reply With Quote