View Single Post
Staro 04.10.2016., 10:21   #105
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
A evo već se par dana mučim sa tim. Vsync radi, jer je igra zakucana na 60 fps, ali screen tearing je uistinu nepodnošljiv, nisam ovako nikad vidio. Surfajući, vidim da jako puno ljudi ima problema sa tim, i nikad nije riješen.

Nekakav napredak je vidljiv (u biti ovo potpuno ukloni screen tearing) kada igram windowed. Ali to mi i nije baš rješenje, jer dođe tu i tamo do nekakvog stuteringa (iako je fps na 60). U igri ima čak i opcija fullscreen windowed, ali to ne čini nikakvu razliku, čak mi se čini da ta opcija ništa ni ne uradi, jer ne bude nikakve vidljive promjene kada stisnem apply.

Za usporedbu, poslije ovoga sam baš sinoć malo upalio Doom. Inače nije moj tip igre ali zaigram čisto da vidim mogućnosti novokupljenog hardwarea. I to je apsolutna tehnološka simfonija! Tako gladak gameplay i sam prikaz obara s nogu! Nije mi neki gušt klanje beskonačnih beštija ali gušt je čisto zbog same lakoće i "glatkoće". Dojam bude pogotovo potenciran nakon ovako problematičnog Wolfensteina (koji mi se i dalje čini uistinu zanimljiv).
Roso je offline   Reply With Quote