View Single Post
Staro 02.10.2016., 16:35   #1025
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
@Mileni
Kakav multitasker na mobitelu ? Ako drkarim po Tapatalku, onda drkarim po Tapatalku. Viber je u backgroundu kao i Gmail. Ne vidim što bi mi još trebalo biti u memoriji
I vjerujem da je još 90% ljudi sa istom šablonom korištenja i isto tako vjerujem da je i njima kao i meni to šuplja priča
Ne znam kaj vi delate sa mobitelima, ali eto, kod mene nikih problema
Evo ti samo jedan primjer:
Vodis log za trcanje. I volis slusati mjuzu dok trcis. Nema problema, pokrenes app za trcanje, sve sredis i prebacis na xy music app i navijes mjuzu. Zavrsis sa trcanjem i doceka te iznenadjenje. S6 je izgasio aplikaciju u pozadini, ostao si bez loga.

Meni osobno se to nije dogodilo, ali je mom bratu, velikom sammy fanu koji je u roku od 2 tjedna prodao mobitel radi takvih gluparija.

I ne radim na mobitelu nikad sa 5-10 aplikacija istovremeno. Ali ako ih imam otvorenih 10, onda zelim da su u memoriji. Pa kad koristim switchanje izmedju aplikacija da mi istu ne pokrece ponovno.

Ako ti radi doslovno svaki flagship danasnjice, bez obzira bilo nekome to potrebno ili ne, onda to mora raditi i sammyev flagship.

Potrazih ti primjer, i vidi vraga ovdje:
https://www.youtube.com/watch?v=RFGpgra6fQY

Imas hrpu objasnjenja i price o ovome po netu. Nije znatan broj ljudi to izmislilo iz cista mira. S7 recimo ima isto agresivan memory management, ali opet dosta bolji nego S6 na lollipopu. No s druge strane, dosta losiji od htc 10, op3, iPhonea, itd.