View Single Post
Staro 02.10.2016., 15:52   #1022
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor MeanBoss Pregled postova
Nikako ja skuzit o kakvom lošem memory managementu vi govorite??? St at to no nije u redu s memoryem... To što ima 3 ga, a po vama uvik trebaju 2.5gb bit slobodno? Pa valjda je memorija tu da bude iskorištena?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Poanta memorije nije da bude slobodna, vec da u istoj drzi ucitane aplikacije u backgroundu. A za S6 je to jednostavno - uzasno to radi. S7 je vec osjetno bolji po tom pitanju, ali i dalje losiji od vecine konkurencije.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Također, ne znam kakav je to problem na S6 sa memory managementom. Ono kaj sam ga ja tlačio, minusi su mu baterija i ne imanje SD slota. Ovo za memoriju samo čitam od usera koji ga nemaju
Jbg, ocito nisi tezi multitasker. S6 nisam imao, niti imam S7. No oba mobitela gledam po cijele dane i koristim ih u firmi. Po pitanju memory managmenta su uzasni naspram konkurencijom. Blago receno. Istinu za volju, S7 je popravljen, nije bas kao S6 koji je u po pitanju memory managmenta kao da ima 1gb rama.