View Single Post
Staro 02.10.2016., 13:09   #3780
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
iChasea uopce vise ne dozivljavam kao nekoga tko zna sta govori. Sad ce pravdat overpen mehaniku sta je smece nakon onog patcha a ne da BB skine nekoga u broadside i napravis 1k dmga... sve drugo overpen.

Sjetim se spotting videa i njegovih lazi kako brani WG, a poslije WG prizna sranje i popravi ono sta, po njemu, nikad nije ni bio problem. Lik je seronja, radi videa radi broja pregleda a koja usrana mehanika u RNG igri ima smisla. Jednom opalis miss, drugi put overpen, treci citadela, cetvrti detonacija...u istim uvjetima.
Gotovo sam uvjeren da tip od WG-a dobiva lovu za nekakvu promociju. Nekidan gledam iChaseov stream gdje je hvalio Leningrada na sva usta. No prava istina je da Leningrad treba posebnog kapetana sa EM i LS skillovima da bi bio dobar, kao i Anshan. A druga stvar: je u tom tieru su Blyska i Mahan, oba broda imaju jednak concealment i manji concealment firing penalty od Lenina. Uz Blysku uz shopu, Lenin nema šta tražit.

Da ne spominjemo njegova videa u kojima ljubi WGov nježnik sa stavom tipa "sve znam", pa ga netko "ispravi" u komentarima ili forumima pa ide video gdje se izvlači itd.

Uglavnom ako netkome trebaju detaljne informacije o mehanikama igre, na EU i US forumima ima more dobrih threadova.
Lun je offline   Reply With Quote