View Single Post
Staro 02.10.2016., 12:46   #3778
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Odigrao jednu partiju s Des jutros. Još je to sve subjektivno ali Propulsion Modification 2 i Steering Gears Modification 3 u zamjenu za uobičajeni rudder shift & max concealment je vrijedilo. Welcome back Des Moines.

Nakon 30 partija s Fletcherom vidim da je odličan, ali nismo si kliknuli baš. Dok danas nisam zamijenio Torpedo Tubes Modification 3 sa Main Battery Modification 3:

- naravno da sam mulac zaboravio staviti zastavicu za +300% FreeXP na prvu pobjedu dana...

Gun reload je sad 2,6 sekundi. Što ti daje šansu protiv Gearinga u duelu. Potjerao jednoga iz capa - ravno na torpeda koja sam ranije lansirao.

Sa TAE skillom torpeda se reloadaju za 95 sekundi, što je 5 sekundi dulje od Fubukija bez TAE skilla. Taman jer ima partija gdje torpeda uopće ne koristiš - a Main Battery Modification 3 je ono što ti daje prednost nad Bensonima koji imaju iste (i broj) topove i reload. Jedna sekunda više za rotaciju (5s vs 6s) je smiješno zanemariva. Ovo je D modul za uzeti na američkim DD-ima T9 i T10.

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
iChasea uopce vise ne dozivljavam kao nekoga tko zna sta govori. Sad ce pravdat overpen mehaniku sta je smece nakon onog patcha a ne da BB skine nekoga u broadside i napravis 1k dmga... sve drugo overpen.

Sjetim se spotting videa i njegovih lazi kako brani WG, a poslije WG prizna sranje i popravi ono sta, po njemu, nikad nije ni bio problem. Lik je seronja, radi videa radi broja pregleda a koja usrana mehanika u RNG igri ima smisla. Jednom opalis miss, drugi put overpen, treci citadela, cetvrti detonacija...u istim uvjetima.
Pogledaj video. Lik je stavio matematiku i primjere - ovo je "ispravljen video" nakon što mu je ekipa rekla da je pogriješio. Info od nekog lika s NA foruma tako da nije njegovo uobičajeno baljezganje.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.10.2016. u 12:52.
T}{OR je offline   Reply With Quote