Citiraj:
Autor panasonic
Daj Mileni pliz nemoj pisat stvari o kojima pojma nemaš.
|
Ali zato si ti tu da mi to objasnis. Naravno, kao padobranac sa svojim dobro poznatim tonom
Citiraj:
Radi se o kompaniji koja je vrijedna nekoliko milijardi dolara i zapošljava 15.000 ljudi.
Ispada da su trebali zaposliti samo tebe da im riješiš sve probleme jer eto, ti si sve probleme sažeo u 3 rečenice bez da imaš bilo kakav uvid u poslovanje kompanije.
|
Zaposljava 15000 ljudi, i radi toga su brend? Daj me nemoj...

Mene ne mogu zaposlit, mislim, ako bas zele - mogu. Lako se mi dogovorimo. Ali nekako sumnjam da cu im moci pomoci, jer ondje gdje njima treba pomoc ja nemam niti znanja, niti iskustva. Ja samo komentiram stvari kako ih
ja vidim.
Uvid u poslovanje mi ne treba. Dovoljno je vidjeti kako 'posluju' i sve ti je jasno. Uostalom, ove stvari o kojima ja pisem nisam ja izmislio. Kako si vec 'nacitan' po pitanju ove teme, cudi me da to nisi nigdje procitao?
Jednako tako mi ne treba uvid u poslovanje Hajduka npr. da bih znao da posluju iznimno lose. Niti mi treba diploma iz prestiznog glazbenog fakulteta da bi zakljucio kako mi Cecina 'glazba' ne lezi. Mogu nabrojati jos 100 ovakvih primjera, ali kako volis citati, vjerujem da shvacas gdje to vodi.
Citiraj:
Nema mi gorega nego kad se netko na forumu ide petljati u poslovanja ovakvih giganata.
|
Forum sluzi za raspravljanje, zar ne? Ja sam u raspravu unio svoje misljenje. Ako iznosenjem vlastitog misljenja na xy forumu petljam u poslovanje htc-a, onda je ta firma u totalnoj banani. No nekako mislim da je ovdje veci problem tvoj nacin dolaska do konkluzije, nego htc. Banane su zute. Japanci su zuti. Japanci su banane?
Citiraj:
Čitao sam dosta tekstova na tu tematiku i malo potkovaniji ekonomisti su objašnjavali sve HTC-ove greške iz prošlosti koje su došle na naplatu.
|
Super. Kad si vec sve to procitao, umjesto da blebleces bezveze i bez ikakve potrebe uletis tim tonom po bog zna koji put u raspravu, mogao si jednostavno iznijeti ovdje to sto si procitao? Mislis da bi to bilo korisnije za ovu raspravu, ili ove gluparije koje pises ?
Citiraj:
Drugim riječima, dajte se ostavite zaključaka ako nemate ama baš ni najmanji uvid u poslovanje neke firme, a to mi tu na jednom forumu iz zemlja zvane Hrvatska - sigurno nemamo.
|
Drugim rijecima, idemo zatvoriti ne samo ovaj forum, vec sve ostale forume. Zabranit raspravu opcenito. Jer eto raspravljati i iznijeti vlastito misljenje je idiotarija, jer negdje tamo sigurno postoji netko pametniji od nas?
Uzivaj mi. Daljnje odgovore od mene neces dobiti, jer nema smisla citati tvoje postove vise. Svaki put ista stvar. Naravno, da ponovim, samo moje misljenje i moja reakcija:
Uzivaj u ostatku vikenda