Citiraj:
Originally posted by msvrtan
ja sam na volacno 7+ okrenuo cooler ali jos nisam stavio izolirbanda dolje...naime treba oko mesa staviti sto vise izolirbanda i napraviti malu crtu za zrak..znai prekriti 80% resetki na mesu...naravno ostaviti one dolje uz sam proc...tako da vam vent vuce zrak s dna...frend je to napravio i dobio dobre rezultate...
|
popizdim na ovakve gluposti (ne tvoje nego TTove). Zasto mi fusheri, mozemo sa par jednostavnih poteza (izolirbandom i selotejpom, okretanjem venta) poboljsat njihov usrani cooler? zar nisu to oniu tvornici mogli napravit? Volcano sestica ima sa strane dvije velike rupe koje sam zatvorio samoljepljivom trakom (bilo bi bolje izolirbandom) i smanjio za 2 stupnja, sad mi ti jos kazes ovo (ideja je dobra!) i skinut cu jos sigurno.
Citiraj:
a ovo s cijevi je malo teze izvesti ..naime od prednje maske do proca mi je malo vrludav put...
|
vjerujem, ali bi ti rezultat trebao bit odlican (rounded kablovi i sl. ti mogu pomoc, ali nisu besplatni)
Citiraj:
a i nemoj stavljati karton...prezapaljiv je...naime razmisli koliko proc grije...jos i graficak sa strane...nije to bas za igru..naravno ne odnosi se na profesionalne piromane...
|
savjet je na mjestu, ali ovo sa kartonom je samo probno, da vidim isplati li se nabavljati prave cijevi (tj to je prije neki pravokutni "dimnjak"). ne bi bas bilo dobro kad bi ja tjedan dana pilio, lemio i vario i onda skuzio da asm qrac napravio.
Citiraj:
eh kod kupnje coolera..volcano 7+ ti mogu reci da je ok...samo kad ga stavis na najjace je sto puta gori od fena (po buci)..ali zato na najmanjem je fakat tih...to mi se kod njega svidja sto mogu ta tri levela lako mijenjati..najslabije skoro uvijek a kad prekuri stisnem i brzo se pocne hladiti..po anandtechu je jedan od 5 najboljih...i mas ga u ve-milu
|
nazalost nemam love za novi cooler, inace bi neki Igloo ili Dr. Thermal uletili
Citiraj:
i pogledaj na nandtechu su sad imali veliki test coolera
|
pogledo sam to neki dan, i da imam love, Vantec bi sigurno "doplivo" u moje kuciste (hebeni je cooler, nije glasan i izgleda TOTALNO mrak)