View Single Post
Staro 30.09.2016., 21:59   #604
virty
Ronon Dex
Moj komp

virty's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Meni se zadnjih mjesec/dva Lumia 640 XL "usporila" podosta.
Uvijek sam na sluzbenim buildovima.
Pod usporila mislim na cesti lag pri radu. Zadnjih tjedana vrlo cesto mobitel uopce ne reagira na tipke npr back strelica.
Rjesenje je da stisnem power tipku i sve proradi. To je iritantno jer se svako malo desava.
Također dok surfam preko edgea ili recimo FB/Twitter aplikacije, sve te aplikacije ne reagiraju na scrolanje ili zumiranje.
Opet je rjesenje da stisnem power tipku. Nesto manje cesce, ali ipak primjetno, kad stisnem na bilo koju aplikaciju koja mi je na pocetnom zaslonu, nista se ne desava.
Nekoliko puta mi se desilo da nakon sta stisnem power tipku mobitel uopce ne reagira. Ekran je crn i pomaze samo vađenje baterije.
Ima jos nebuloza tipa da ne mogu ugasit BT kojeg sam recimo koristio za vrijeme voznje u autu.
Mogu do sutra stiskat ikonicu za BT ali ona se ne gasi....tako zna biti i sa mobilnim podacima
Kao sekundarni mobitel koristim Lumiu 535 koja ima jos vece probleme nego 640 XL, ali kako mi nije primaran mobitel ne zivciram se.

Da neko ne pomisli kako govorim kontra WM10, 4-5 godina sam na WP/WM10 OS-u i drag mi je.
Ali ovo me unistilo sta mi se desava u zadnje vrijeme
Također moja zena ima Lumiu 920 sa WP 8.1 i ona radi super vise od 3 godine.
Nekako sumnjam da mi mobitel nije ispravan, ovo mi izgleda kao problem sa OS-om.
Valjda je vrijeme za hard reset tipkama ili hard reset o zid

Sutra idem pregovarat u VIP radi produzenja pretplate za mene i zenu te su mi danas ponudili sve flagship mobitele (android, ios, wm10) među kojima i 950 te 950 XL.
Kako imam odobrenu ponudu sa cijenama "ispod stola" moram to iskoristiti
Sad me vec pomalo strah ako uzmem 950 ili 950 XL da se ne desu ovakve stvari, ispalio bih
Mislio sam zeni 950, a meni 950 XL......ali poljuljalo mi se samopouzdanje