Ne znam dali je vec spominjano (nemam trenutno vremena citati cilu temu), ali kolega mi doma ima vec 15 komada
Mi Light led zarulja i ima samo rijeci hvale. Inace po netu kruze komentari da imaju kvalitetu pribliznu Phillipsu ali po dosta manjoj cijeni. On uzima samo 6W RGBW modele, najstarija ima oko 7mj. i radi bez greske. Posto je jedna malo da bi zamjenila jednu standardnu zarulju od cca 60-100W, uzme se Y-extender (ne znam bolji naziv za to) koji se zavida u grlo a iz njega idu 2 ili 3 dodatna grla (ovisno o potrebi). Nadalje, zarulje se mogu kontrolirati sa nekakvim routerom koji se takodjer moze posebno naruciti (isti proizvodjac). Sve zarulje u kuci/stanu se povezu sa routerom (koji se pak moze povezati sa kucnim routerom ako zelite kontrolu rasvjete sa bilo koje lokacije preko interneta), skine se aplikacija za mobitel i imate potpunu kontrolu rasvjete, od intenziteta svjetla, boje (u slucaju RGB zarulja), raznih modova osvjetljenja itd. Jedna ta RGBW zarulja od 6w daje oko 500 lumena i ima prosjek od 100000 radnih sati, kosta mrvu vise od 8€... Kolega kaze da malo pretjeruju sa lumenima, ali realno misli da ima izmedju 350 i 400 lumena (odokativno). Sve u svemu on je jako zadovoljan, a ja cu sebi poceti narucivati od iduceg miseca, pa javim dojmove kad prve stignu.