View Single Post
Staro 30.09.2016., 09:30   #5135
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
bnet- katastrofa od organizacije posla... mislim i da su državne firme bolje organizirane od njih.

Uglavnom, uzeo sam ih na dvije godine dok sam živio u zgradi jer mi je njihov prodajni predstavnik rekao da ukoliko ću seliti, lako prebacim priključak i tamo gdje nemaju infrastrukturu jer onda daju uslugu preko vipa (predpostavljam bežični modem).

I zbilja, nakon cca 8 mjeseci ja preselim i podnesem zahtjev za preseljenje priključka. Vele oni nemaju infrastrukturu, reko dobro, dajte me na VIP prebacite, pa ista ste firma. Vele oni može, platitie 2000kn penala i možete na VIP. Reko, ništa od tog plaćanja penala i pošaljem im zahtjev za prebacivanjem usluge na navedenu adresu. Za cca tjedan dana zovu me i kažu da nisu u mogućnosti ponuditi uslugu na novoj adresi i dobijem mail u kojem me obavještavaju da ih nazovem na 0800 i da dogovorim raskid ugovora bez plaćanja penala. Nakon razgovora sa agentom koji mi je reako da se ugovor raskida jer oni nisu u mogućnosti preseliti uslugu, šaljem im zahtjev za raskid ugovora, potvrdu od MUP-a itd. i računam da je to rješeno, jer smo tako i dogovorili na 0800. Naravno opremu im nemate gdje predati nego šaljete dostavnom službom iako imaju VIP centar u gradu.

Da nastavim, neki dan dolazi meni ljepo opomena na 1500 kuna jer nisam platio penale i još zaostatci da nisam platio i jedan račun iz 6. mjeseca. Opet zovem 0800 i objasnim tipu koji mi ne smije reći ime i prezime, a on kaže: joooj pa netko kod nas nije odradio dobro... pošaljite pismenu žalbu. Naravno odem na internet bankarstvo i skinem pdf potvrdu, napišem žalbu, c/p mail od njihove službe da se ugovor raskida bez plaćanja penala itd... i sad čekam da me netko nazove.

E da, i ovu opomenu su mi poslali na staru adresu iako sam ih o novoj adresi obavijestio u 7. mjesecu, sva sreća da je osoba koja sad tamo živi fer pa me obavijestila o pošti.

Mislim WTF, koji diletanti, izmaltretirali su me bespotrebno svojim načinom "poslovanja".

Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 30.09.2016. u 09:53.
de.fang je offline   Reply With Quote