View Single Post
Staro 30.09.2016., 09:26   #3743
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Yamu možeš probat jer su najviše profitirali BB-i s ovom ekonomijom. Zao, baš i ne jer on stacka dmg. od vatri iz daleka. Sad se cijeni rush u cap i ostale stvari tipa spotanje tako da je to skup sport postao...

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Pls reci da Thoraš
Like a Boss!

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Napokon i ja uzeo Bismarcka.
Koja jebena ka-ta-stro-fa od topova, toliko su loši da sam odjebo AP i sad gađam sa HE, veće su šanse da napravi štetu.
Sramota šta su napravili od ikonskog broda, kojem su upravo topovi bili vrlina.
Topovi su po preciznosti najlošiji od ostatka T8. Amagi ima oboje: dobru putanju i preciznost, Carolina sporu putanju i preciznost dok Tirp i Bis imaju brzu putanju ali im fali preciznost.

Nemoj HE koristiti, to je samo za teže njubare ili ako baš gađaš metu koja ima DCP na cooldownu. Drugi izuzetak je ako znaš da si okružen sa DD-ima, u protivnom i na njih AP.

Kao i sa svakim brodom treba jedan period privikavanja. Oklop mu je super, ali to te jako lako zavara. Pogotovo u kombinaciji sa brzinom do 31 čvor. Bismarck i Tirpitz se jednako brzo tope kao i drugi T8 BB pod koncentriranom vatrom.

IMHO dobro da si uzeo Hull B prvo jer s njim dobivaš puno više toga nego s brzinom i dometom topova. Nakon toga uzmi brzinu, a zadnji domet.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 30.09.2016. u 10:25.
T}{OR je offline   Reply With Quote