View Single Post
Staro 30.09.2016., 03:23   #849
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Bome... nema više reda ko za crni kruh 1983. A bome i cijene uz tarife su kretenske. 310 kn tarifa i onda još mobitel uz nju 3500. Koja budala (a da nema firmu pa mu treba), dakle kao fizička osoba, ide tako kupiti mobitel i kroz dvije godine dati za njega 11.000 kn?
Radije onda uzet na 24 rate u trgovini i platit ga 5500 bez robije telekom, nego još plaćati tarifu od koje potrošiš jedva 20% i još recimo 2-3 parkinga koji neidu u tarifu i eto te na 350 kn bez brige.
Ionako svi koriste viber, wap, telegram tako da je bitan samo net. Kome trebaju minute prema fiksnoj telefoniji ili babi u njemačkoj? Ili 5 miljona esemesova?

Kad je izašao iP4, sjećam se da je bio tipa 199 kuna za najjaču tarifu. U mojoj tadašnjoj firmi je 32GB verzija bila 8 kuna za neku besnu poslovnu. Sad je 15x više. Nisu ljudi ni blesavi, barem ne svi.
Bas to,

Ja sam se bio predbiljezio za novi iphone4, koji je tada stvarno bio poseban i velika promjena, i uzeo ga na tarifi 300, koju sam nakon 4 mjeseca smanjio na 150, i morao sam platiti 900kn, u biti 700, jer sam imao nekakve bodove ili nesto.

Ovo danas granici sa normalnim razumom, pogotovo sto na yrzistu postoji vrhunskih telefona za 3000kn.
Gabre je offline   Reply With Quote