View Single Post
Staro 31.10.2005., 19:16   #552
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Ok poslije Međimurja Dinamo je igrao protiv Pule na Maksimiru, kako očekujete da im neznam npr. svaki 7 napad bude naka dobra akcija kada je Pula došla igrat bunker, ona se branila sa 10 igrača u svom polju, od toga je 5 igrača u 80% vremena bilo u svom šesnaestercu, slično je igrala Cibalia. Osijek je igrao malo otvorenije-i šta se dogodilo?-dogodilo se to da jednostavno imaš više prostora za kombinacije tj. za izgradnju pravog napada, a samim time je tekma dobila na gledljivosti i broju prilika-to se odmah i vidi na rezultatu. Drugo je kad se natko dođe braniti ili nadigravati.
Netko je spominjao da na momente igraju dobro, igraju oni večinu tekme igraju dobro za HNL, no kao što sam rekao, ovo je HNL, nije ovo engleska ili španjolska liga di je tempo 5 puta viši. Ako vam Dinamo neigra dobro, a kak onda po vama igra Juventus ili neki drugi talijani???Pa oni na cjeloj tekmi naprave 3 gol prilike.
Kaj se tiče prebacivanj veznog reda, pa to je stara stvar da se u HNL-u kad obrambeni dobije loptu-nezna kaj bu snjom pa je nabije, to je naš sindrom(svakog kluba u HNL), i svaka čast Kužeu što inzistira da se to neradi u Dinamu-i uspjeva mu.
Čuj daddo, ja fakat neznam kaj ti pričaš i meni zvuči po ovome kaj govoriš da uopće ne pratiš tolko Dinamo. Kad si zadnji put bio na tekmi? Ovo kaj si rekao o skupu najboljih pojedinaca ne stoji pošto je Dinamo prošle sezone po igračima treba razvaljivat, pa su završili zna se već kako.
Citiraj:
Realno... nitko ne ocekuje da ce Dinamo "gazit" ikoga jer za to nema kvalitetu...
-pa pogledaj gol razliku,mogao bi se iznenaditi!
-nema kvalitetu, ako si pratio HNL emisije, sjeti se izjava protivničkih trenera poslije tekmi protiv Dinama.
Što se tiče momčadskog duha-on postoji i na visokoj je razini, prošle sezone nije postojao. Pa ti očito nisi bio na Maksimiru ove sezone.
Citiraj:
pogledaj Vugrinceve lopte i dodavanja... Momcad i trci i igra...
hmm, a kaj su radili modrić i ekipa u tekmama prije Rijeke????brali žito???
Da nisu nabrijani kao na početku-stoji, tada su se morali dokazati, ali su još uvijek nabrijani.
Sam da zadrže momčad do sljedeće sezone-baš me zanima kak čete ih pljuvat kad nekaj naprave u europi.
Čim se odigra jedna tekma loše, svi dižu glas i pljuju-to je najlakše.