View Single Post
Staro 29.09.2016., 19:22   #1237
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
odlican je, a za tepih bi mogao promieniti misljenje, ne treba biti veliki, ali onako malo meksi za pod nogice kad se spuste sa kauca, a i audio slika ce ti se popraviti. I dati malo topline prostoru jer ovako dosta hladno izgleda.

135" bem ti, to je bas ogromno, ajde izmjeri ako ti se da koliko imas udaljenosti od platna do polozaja glave/ociju, bas da usporedim sa svojim kinom.
Je, fali još dosta stvari po svim sobama pa je sve malo sterilnije nego što bi trebalo biti (inače volimo čist i ne prenatrpan prostor, ali ovo je još uvijek preprazno čak i za nas). Tek sam se počeo useljavati pa ima puno toga za rješavati, malo po malo

Glava mi je na 400 do 410cm od platna. Meni je to osobno taman kako treba.
Nemam osjećaj da bi bilo dobro imati još veću sliku na ovu udaljenost a niti nemam osjećaj da mi je preveliko (ne osjećam nikakav zamor ili nešto slično ni nakon dužeg gledanja).

A i prostor generalno dosta veće izgleda u živo nego na ovim slikama, to se uvijek iznova iznenadim kako je percepcija prostora toliko različita na fotkama.
Igorr je offline   Reply With Quote