Citiraj:
Autor rodriguez
Jel tko kupovao sa timeshop24.de? Koliko je dostava za hrv?
|
Bas sam od njih kupio ovaj tjedana moj
Edifice ECB-500D 1AER
Sve proslo savrseno. Komunikacija brza (odgovorajau na mail unutar sat vremena a i brze na replye)
Uglavnom procedura je bila slijedeca:
- ponedjeljak ujutro sam trazio ponudu/pitao za uvjete/slanje/placanje...
- dobio cjene i odgovore
- pitao jel moze paypal umjesto Bank trasnfera i covjek mi izgenerirao Paypal link za platitit (u tom slucjau nema onih 5% popusta kao na neke modele jer paypal uzima svoj dio provizije).
- Platio i unutar 15 minuta dobio Racun a nakon nekih 90 minuta dobio Tracking number od UPS standard dostave (12 EUR ali narucio sam i neku kutiju za satove pa je malo veci paket cca 40*25*25cm kutija i nesto oko 1kg ukupne tezine).
- To je bilo u ponedjeljak ujutro ok 10h kad sam platio i Danas (4 dana kasnije) paket je stigo na vrata.
- Sve super upakirano/zasticeno, novo novcato sa najlonima/garancija 24mjeseca (EU, i hrvatska je izlistana za taj Casio model).
- usteda nekih 500-700kn (kad dodam postarimu i 30kn za skracivanje narukvice to je razlika) u odnosu na nashu cijenu (zavisno od popusta koji ti daju kod nas) i usteda na cekanju narudzbe oko 2 mjeseca (nasi zastupnici su mi rekli za tja modle 3-5 tjedana cekanje minimum a ako ide iz "daljega" onda 6 do cak 9 tedana cekanje (bemti, koda ga nose pjeske sa sjevernog pola).
Uglavnom ja zadovoljan

.