Damn, sutra je patch pa neću stići pogledati i ove. Ali jesam ova dva ranije - zašto mene ne ide kad treba Atago onako pobrisati s B-Markom?
Onaj od 240k dmg fino pokazuje točno koliko je Iowa mekana na bok. Po 45° prvo dvije, a kasnije još jedna citadela.
---
Kakve partije danas u T9/T10 s Fletcherom. Blade u Zao, Roy u Kageru i ja u još napola stock Fletcheru. Sve za redom, jednu za drugom prva 3 mjesta na timu. Ali najslađa je bila zadnja gdje smo gubili u zadnjim sekundama kad sam uočio Roona kako ide prema meni. Imao je nekih 2k HP-a. Prve dvije salve su poletjele iz stealth fire, dok je počeo motat pokazao je bok da bi ga zadnja treća salva AP-a poslala spavati za našu pobjedu. Taman ranije pao je Roy u Kageru i drugi tim si već komplementira u public chatu... Yeah, about that...
Sorry Roy, ono si potonuo radi mene jer sam ti rekao kuda da ideš mi u pomoć - bolje bi bilo da si produžio na B. Shvati ono potapljanje Roona / win kao ispriku.
Strava je combo Zao + DD divizija. Flooding ili vatra, i kao da si pozvao artiljeriju nuklearnih HE granata da završi posao kad je meta na DCP cooldownu.