View Single Post
Staro 28.09.2016., 17:32   #5127
Lak
Premium

Lak's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor xpsp1a Pregled postova
A činilo mi se da sam negdje pročitao u ovom topicu, a sad to nemogu naći, da oni mogu srediti do 6 mjeseci penala,nema veze, budem čekao da istekne ugovor...Tnx
Može se sve srediti sa prodajnim predstavnikom, u tvojem slučaju recimo na način da nekoliko početnih mjeseci Bnetu ne plaćaš ništa za uslugu dok otplatiš taj raskid ugovora sa drugim operaterom.

Na webu naruči prodajnog predstavnika, on će te najprije nazvati u roku dan, dva i odmah ga možeš pitati na telefonu prije nego ti dođe uživo doma da znate oboje na čemu ste.

Požuri se ako ganjaš onih 50% popusta na sve pakete ili samo internet kroz svih 2 godine ugovora, jer ta promocija vrijedi do 30.09.

Kod mene je jučer bio i dogovorili smo da pređem na 2D internet+telefon za 99,50 kn (flat 30 mb/s i flat telefon prema fiksnim brojevima, prema Vip i Tomato brojevima).
Iako je u istom stanu već Bnet, ali to se odjevljuje, a novi ugovor ide na drugo ime.

Kod tebe nije potrebno raditi takve eskapade pošto si sad Amis, nego dogovoriti otkup penala, pričao mi je jučer i o tome da se može srediti.

Ako trebaš broj tog lika, javi mi se u inbox, pa ga odmah zovi, jer je ostalo 2 dana akcije.
Lak je offline   Reply With Quote