View Single Post
Staro 28.09.2016., 03:25   #6734
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor robik666 Pregled postova
Dakle, par pitanja.. Kući nemam internet, dapače nemam ni utičnicu od telefona, to bi sve tribalo prispojit.. Čuo sam se priko par mailova s ht-om i oni nude prikopčavanje za 1 kn, ako uzmem neki njihov paket na 2 godine uz ugovor.. Nebi uopće uzima na ugovor, a posebno ne t com.. Pa ako itko zna jeli moguće to obavit bez uplitanja t coma? Ako ne, koliko bi to došlo bez ugovora? Ormarić je kraj kuće i bili su tehničari ima par godina, ali tada mi nije odgovarlo to radit

Hvala
ja sam pitao za susjedu uvođenje je mislim 700kn do kutije,kutija i žice i postavljanje je tvoj trošak i može se popet u astronomske visine pogotovo ako nije blizu čvor odkuda vuku liniju,t-com ti u svakom slučaju i kod kojeg god operatera uzimaš spaja i kod njih će ti biti vremenski najbrže,sad dal ti se isplati 700kn-1500kn investirati da bi imao bezugovorno ili za jednu kn sa ugovorom trebaš sam odlučiti,s time da trebaš biti svjesan da sa t-com i ovim novim ormaričima imaš veće šanse dobiti kvalitetniju liniju ,jer bar napočetku ovi drugi operateri neidu u ormariće.

-

skalar je offline   Reply With Quote