Citiraj:
Autor demetrius
u čemu je razlika forza horizon 3 i forza motosport 6?drugi je devolepr isti publišer,microsoft,vidim za obje mora bit 10.
|
Razlika je u tome sto Forza 6 Apex nije full game, vec samo showcase da bi skinuo i probao igrat (da vidis kako fizika funkcionira, grafika itd).
Forza motorsport je vise za utrke po poznatim stazama... i valjda se ocekuje novi nastavak koji ce bit na pc-u...dosta imas videa na youtubu pa pogledaj
Forza Horzion je igra otvorenog svijeta di se furas sa svojom nabrijanom pilom i utrkujes sa ostalim igracima online...fizika i grafika su isti kao i u Forzi Motorsport
Igra nije simulacija, ali da se nastimat da bez asistencije bude priblizna simulaciji...meni osobno je igra dosta zabavna a voznja nije tupava kao NFS
Video s youtuba ti nemoze ni priblizno pokazat osjecaj voznje tj izgleda kao i svaka druga igra, ali kad zaigras sasvim je nesto drugo
Skini Forzu Apex, free je pa probaj
Forza Horizon naravno nije bas optimizirana za PC pa dosta igraca ima problema, cak i oni sa dosta jakim konfiguracijama...ali navodno se ocekuje update koji ce to sve rijesiti
https://www.youtube.com/watch?v=9G9mb818zkI
Ja igram FH3 koliko stignem, pa ako tko bude za kakav drag race nek javi
Eto jedne slike moje pile...mnogo je opcija za kostimiziraje