mozda nije vezano uz ovu temu, ali what a fuck!

spustio sam si temperaturu za 2-3 stupnja uz nula kuna i malo posla. Ako nekog zanima, nek nastavi citat...
Prvo sam okrenuo ventilator na cooleru, tako da sada vuce zrak iz coolera i baca ga van, i onda sam (za pocetak od kartona) napravio malu cijev od ventilatora do otvora predvidjenog za dodatni ventilator (na kucistu ispod napajanja). Nazalost nemam digitalni fotic da to uslikam i posaljem sliku, ali nadam se da shvacate ideju (ako ne nabavit cu vec sliku). Probajte i javite se, ne radi cuda, ali jeftino je i ucinkovito.
P.S. To je za one koji nemaju dodatne ventilatore u kucistu, vi koji imate (ako imate jedan naprijed jedan otraga) spojite sva tri ventilatora u cijev. Bitno je da vam sredisnji tj onaj od proca vuce zrak iz procesora, baca ju u cijev, onaj prvi ventilator dovodi novi zrak i gura postojeci prema van, a treci ga vuce van. To najefikasnije moguce hladjenje kucista koje je moguce napraviti.
BTW malo (ali stvarno malo) smanjuje buku ventilatora, posto je zatvoren u cijev.
ako neko napravi, javite se...