View Single Post
Staro 27.09.2016., 15:48   #292
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ne, bit ce na klupi lol
Ronaldo lagano ruši koheziju ekipe.Ne ide ga,nije u formi,a igrao bi.
Problem je to za Zidana.Ako ga stavi na klupu,bude reakcija kao sada na treningu ili po izlasku iz igre u subotu.Odmah budu gazde došle u svlačionicu.Jer 90% onih istočnjaka koji guraju lovu u Real i Barcu hoće gledat njega i Messija,a ne neke Vasqueze i Morate.
Velim ,bude to problem za Zidana jer će doći trenutak kad bude morao prelomiti .Ili on ili Ronaldo,jer ako Ronaldo ovako bude igrao ,ionako mu ne gine otkaz!
Realu je ipak zarada ispred rezultata,što je vidljivo već godinama,a sada s ovim transfer banom ,ne znam kaj bude od svega.
Nekako mi sve smrdi na totalni raspad i odlazak Zidana,i još jednu sezonu koja ode u vjetar,bar kaj se primere tiče.Lp je opet druga priča ,tu je najvažnije biti pravi u proljeće,ali primera?
Velim ,nadam se da sam u krivu ,ali...
Ovi 4-3-3 je mrtva postava i od toga treba odustati,jer je bbc mrtav,i poguban za Real.
Izgledaju u toj formaciji kao probušeni balon ,jer ova trojica naprijed samo stoje,a vezni red bez Casermira je defanzivno preslab.Onda se Modrić previše defanzivno troši pa nema snage za otići naprijed i praktički nemaš igrača koji će prenjeti loptu ovim panjevima naprijed.I onda ti se posljedično dogode Villareal i Las palmas.Treba obavezno danas staviti Moratu i Vasqueza od početka,i igrati 4-4-2 sustav.Inače šanse nema protiv Borussije.
Da ,to bi značilo ili Balea ili Ronalda ostaviti na klupi ,uz obavezno Benzemu.
Znakovito je kako sam prije rekao da je Real ove sezone fantastično izgledao u prvoj tekmi protiv Sociedada.Zašto?
Igrali su samo oni gledni dokazivanja.Bio je to presing po cijelom terenu i Sociedad nije mogao prenijeti loptu naprijed.Znači ,slično kao Barca ,brzo vračanje posjeda.Nakon toga se uvode u igru ove zvjezdice ,totalno izvan forme ,i rezultati pate.Da bi sada igra bila katastrofalna.A najgore je to što i ovi na klupi neće to dugo trpjeti.
Ne znam ,Zidane je premekan trener.Njima treba neki klopp da ih dovede u red!

Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 27.09.2016. u 15:57.
emilblomsky je offline