ok, stigla jesenska HBO shema.
High Maintenance - genijalno, pratite zivot sitnog,kucnog dilera trave( koji je realno napravljen do bola,doslovce poznam nekog ko je 1 kroz 1 kopija),
svaki tjedan 2 druga klijenta koji povrsno (il nit to)djeluju kao funkcionalni ljudi, al su prikriveno hrpa problema.
U glavnom, nije neka debilna YO,WEeDz 1z k00Lz komedija vec blagi crnjak komedija o tom kak se zivot ne da kormilarit kolko god se itko trudio . Ono,kvaliteta za relativno zreliju raju. Naslov me nekak vuko na neku sapunjaru pa se niam obaziro,kad ono mozda najbolja serija uz Quarry trenutno.
Insecure - isto dobra serija sam ja je necu pratit jerbo nisam target audience, al za cure kojima se blizi 30eta(a još nisu ispunile
maminu zelju ) jako dobro, za one na krivoj strani 30etih suho zlato serija, isto mislim da raja koja slusa stvarno dobar hiphop bi mogla nac nes za sebe.
Nije HBO
Berlin Station - spijunski triler, dobri glumci,dobra produkcija(pod tim ne mislim 100milja $$$ CG vec promisljena kamera i atmosfericno, bas mi treba nekaj takvog nakon The Americans) mislim da ce bit ok.
BTW.
Mislim da je prva sezona Farga pocela na HTV1 il 2, svaka cast kaj su u opce otkupili prava, al brate mili, jos malo pa ce treča pocet. Neko bi stvarno trebo objasnit ovima na hrtu da postoji ta jedna stvar koja se zove internet i da se tam stvari odvijaju dost brzo i da su ljudi informirani te da ne mogu luleke prodavat ko da su 90esete. Sve to ne bi bio problem da oni uredno ne traze mjesecnu pristojbu (obvezatnu)u rangu dost dobrog paketa programa + još imaju brdo reklama.