View Single Post
Staro 25.09.2016., 09:25   #3677
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@Thor

Nitko nije rekao da Bmarko ima ludo dobar AA. Nema. Al ima ok AA, nece zbrisat incoming squadron al ce tu i tamo nekoga skinit. Doduse, nekad sam od 5 torpednih skinio 4 a nekada od 2 torpedna nijedan, rngesus na djelu.

Glede topova, isti topovi kao na tieru prije, nista precizniji samo 2 cjevi vise. I extra domet. Disperzija je ubitacna... vidices situacije kad ti izadje cruiser na 5km a ti ga sa 8 cjevi nemozes pogodit

Edit:

Sad vidio sta ekipa kaze za novi sistem ekonomije.... i prije sam mislio da je debilan...al ovo novo je samo za otvorit logore smrti i preselit WG developere tamo.. i njihove obitelji za svaki slucaj.
Anyway, treba platit punu cjenu broda za deployment. Nije bitno jel runda zavrsila gdje smo primili nula dmga il brod potonio...ista se lova placa. Znaci 200k + consumables = 300k cistog troska...sad ti napravi 200k+ dmg da odes u profit.
Gledam slike, Moskva s 100k dmga, par citadela + kill, 6 cap defova i 1400 base expa... s premiumom gubi 35k love, bez premiuma gubi 110k...na pobjedi sa brodom koji nije potopljen. Fucking nevjerovatno.

Da rezimiramo, ako po rundi ne budemo radili 150-200k dmga gubimo novac cak i ako brod ne dobije ogrebotinu. A htio-nehtio bude rundi gdje na jednoj strani ne bude nikoga i napravimo 20-30k dmga jer jednostavno nema meta, nas tim pobjedi i mi gubimo masne pare. Ako ovo zazivi T9-T10 ce i sa premiumom bit katastrofa igrat.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 25.09.2016. u 10:03.
BladeRy je offline   Reply With Quote