Citiraj:
Autor panasonic
Skidam svakog petka novi rom sa xiaomi.eu za svoj Mi4 i uvijek neki bugovi.
Dodaju neke nove funkcije ali se pojave novi bugovi, već me to sve pomalo iritira.
Obrišem sve 'recent calls' i opet mi se sami od sebe pojave pozivi od cijelog ovog mjeseca.
Ili recimo jedan problem koji traje jako dugo, stavim da mi se u kontaktima pojavljuju samo brojevi sa sim kartice, i čim resetiram ili ugasim telefon pojave mi se kontakti i sa whatsup-a pa se stvore dupli kontakti u imeniku.
I tako stalno neke iritantne stvari, umjesto da se kroz te tjedne updejtove to sve ispolira da radi bez greške, učinak je kontra, mislim da mi idući telefon neće biti Xiaomi.
|
e ovo kaj se tebi s pozivima dogadja, meni se slicno dogadja s sms-ovima (redmi3s) ... npr dobijem sms, i onda mi od zadnja dva posiljatelja pokaze kao neprocitane poruke, umjesto samo zadnjeg posiljatelja...

ovo za whatsapp, pogledaj u opcijama dal ima da iskljucis syncanje kontakata od whatsappa.
zato se drzim ovog rom-a kojeg sam stavio i do daljnjeg nema mrdanja
btw odusevljen sam baterijom... jucer sam ga gazio cijeli dan, 6 i pol sati SOT-a = 6 i pol sati igranja Lords Mobile i jos je bilo ostalo 20% baterije...
dok kazem nekim ljudima da mi baterija u prosjeku traje 3 i pol dana, samo sto im ne izadje suza na lice