View Single Post
Staro 23.09.2016., 16:01   #980
rock00
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
ja sam ti imao asusa tog. Ne znam.... kad sve zbrojim oduzmem nije meni to neki bum bio

Znaci ovak : igre su ti sve super kad tjeras konstantno vise od 35fps (on ti ima sinkronizaciju 35-90) cim ti slucajno na ms opadne ispod 35 dogadja ti se trzanje ogromno. Sto se tice prikaza boja kvalitete prikaza slike bio je cisti prosjek,pa cak i los (crna),imao bleed na desnoj strani al to me nije j... to ima vecina ips

Da nebude sve tak crno, ak ti je u pitanju gajming samo i ako ti je konstantno vise od 35fps , onda ces imat jedno prejebeno iskustvo posebno ak igras nesto tipa far cry , doom i slicno. U krajnju ruku taj bug s freesyncom mozes rjesit tako da ga iskljucis i drzis ga na 144hz

b) ovo sto manuel kaze 21:9 monitor je super samo kad radi, 95% ljudi nekuzi a vidim i neki sto ga imaju da nije isto streching i prirodno vidno polje (sire) koje vecina igri nepodrzava. Streching je uzas najbolji primjer bio ljetos world of warships (sad neznam kak su to rijesili i dal su) brodovi su izgledali totalno neprirodno ko izduzene hrenovke naspram 16:9

Zadnje izmijenjeno od: rock00. 23.09.2016. u 16:04. Razlog: nadopuna posta
rock00 je offline   Reply With Quote