prije mjesec dana kupio sam novu konfiguraciju. zapravo nisam kupio citavu jer sam par dijelova ubacio sa starog kompa
ona je sljedeca
ASUS A8N-E, A64 3200+ VENICE, 1GB RAMA DDR400 PQI, GIGABAYTE 6600GT SILNET PIPE, SAMSUNG 730BF, i tu je uletio stari UATA 100 80GB WD hard disk koji cu za mjesec dana zamjeniti sa serial ata 2 diskom
i ispocetka su igre isle fenomenalno, sve moguce igre na najvecoj rezoluciji (1280*1024) i na max detljima su isle fenomenalno sa 50 fps pa navise ( mjerio sa FRAPS), da bi par zadnjih dana primjetio sitno trzanje.
al to trzanje nije konstantno, nego se desi mozda jednom i 2-3 minute, i sto mi ide na zivce. Frameovi, budu u prosjeku na 60-70 u vecini igara, i onda naglo padnu na 15-ak, tu se zadrze mozda pola sekunde, i ponovo se vrate na staro. naravno osjeti se stini trzaj, i onda opet isto nakon 2-3 minute. to mi strasno ide na zivce. jer sam prije ovoga kompa imao kantu i jednostavno hocu da mi na ovome ide sve glatko jer to trzanje u pocetku nije bilo
mijenjao sam se moguce drivere, al opet isto, jedino nisam formatirao disk, al ako se nastavi ovo jedino mi to preostaje
ima li to ideju do cega bi moglo biti?