Citiraj:
Autor bous
Nemoguce, kaze bio je stalno u dzepu, uredno se otkljucavao i samo odjednom nije htio vise prihvacati istu lozinku, a fingerprint ne prepoznaje prst, uglavnom bas se razocarao u Xiaomi. Vec tri dana je bez moba i koristi staru nokiu za pozive, tako da ga razumijem. Mislim, kupis novi mob, zakljuca se sam i tako gledas u njega danima, sto je najgore, nakon svakog pokusaja zakljuca se na 120min pa niti ne mozes pokusati drugi put upisati password.
Razmislja da ga salje nazad grossoshopu jer pokusao je svasta i dalje ga ne moze otkljucati.
|
pretrazi moje postove iznad, imao sam isti problem ,zalockao mob i nisam ga mogao otkljucat... uglavnom pretrazi postove i linkove i preko download moda flashaj novi rom i
Citiraj:
Autor Sunbriel
Evo, pojavio mi se prvi ozbiljniji problem. Odjednom mi ne očitava prst. Tj. očitava ga, ali svaki put zavibrira da nije "kompatibilan". Bar sam 6 puta ponovno registrirala otisak i svaki put isto. Trenutno sam više razočarana nego iznervirana.
Sent from my Redmi 3S
|
mene je danas jebao, imao sam razgovor za posao i od nervoze su mi se znojili dlanovi... nema faking sanse da ga otkljucam sa znojnim prstima, morao sam pin ukucavat... od patterna sam odustao nakon onog pocetnog fijaska
ja sam isto radio nove fingerprint skenove, ljevog i desnog kaziprsta, i tu i tamo me desni zna zezat, 1-2/10 pokusaja.... a ovo sa znojnim prstima, 10/10 puta nece otkljucat