Ne znam koji je točno STB, ali sam ga probao kod njih u dućanu i bio je brz otprilike kao i Albis. Kvalitetu slike sam pogledao isto i ćinilo mi se OK. Pogledao sam i SD i HD kanale. Pogotovo SK HD , jer su za njega govorili da je slabiji, ali nisam primjetio izbliza na 55'' TV. Kažu da sada nema problema kad ide preko optike. Za IPTV je to jako važnu. Stvar je jednostvana, oni dobivaju preko satelita kvalitetan signal, ali ga ne mogu pustiti , jer nemaju dovoljnu propusnost kod ADSL-a ( kvalitetan HD kanal kao njemački ZDF zauzima i 8 Mbps). Kod optike nema tih problema, kad ima dovoljno bandwidtha i nema oscilacija
Moj problem je više TV-a u kući. Još bi se ja i snašao, jer imam vanjsku antenu za DVB-t, ali nisam sam. Brat mi stanuje sam u istoj zgradi i istekao mu je ugovor, pa možda njega uspijem nagovoriti da pređe. Iako, ponuda je više nego dobra i što se tiće cijene.Ja sada plačam 2D 15/1,5 Mbps, fer use + osnovni i HD paket 244 kn, a kod njih je 209,99 80/40 Mbps FLAT + osnovni i HD.