View Single Post
Staro 21.09.2016., 12:16   #1674
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Brlja Pregled postova
Da oprostiš Xulos svaku kontru sam potkrijepio. Pogle malo gore. Čak sam po meni pobio njegovu tvrdnju da OC čipa nema nikakvog efekta s 1950->2150 nego da tu memorija igra ulogu.

Ako se pogledaju gornja dva koja sam postao, u jednom su MSI digli + 400 ali je boostala do 2150 dok su na drugoj memoriju napucali + 700 ali je boostala samo 1950 (kad im je power limit njubovima na 110). MSI je dobila 15% na performansama a Điđijeva samo 7%. Pametnom dosta.

Glavno da on vadi neke švapske testove iz 7. mjeseca di ima 4% performance gaina s prastarim driverima itd. i to stavlja kao argument svega.

U stvari ima naših tu koij imaju svakakve 10X0 kartice pa neka naprave neke testove.
Apsolutno ništa nisi dokazao, upravo suprotno, dakazo si da bez OCa memorije nema ništa. I neki opskurni postovi "but but but VOLTAGE IS TOO LOW", kao da EVGA jedina ima tu memoriju.

daj molim te. Ova tema je vani prožvakana već gro puta.

Postao sam ti različite linkove gdje se vidi da memorija ima ogroman utjecaj kod OCa, a ti i dalje trubiš svoje, bez ikakvih dokaza o aktalnim clockovima u igrama i "dizanje s x na Y" kad se kartica boosta i throttla kak joj se sprdne bez obzira "što si ti namjestio". Ti valjda još vjeruješ da 1060/1070 radi na stocku na 1700 Mhza tj. "deklariranom" boostu

Uz to SVE testove koje si postao imaju masni OC na memoriji.

Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 21.09.2016. u 12:34.
MikaHR je offline   Reply With Quote