20.09.2016., 14:02
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
pogledao The Americans, totalno mi je ispod radara show
prosao, u glavnom preporuka velka, očekuješ nesto sasvim drugo,
al u biti teski, teski spijunski drama/triler.
Doslovno mučno(apsolutno nevjerovatno kolko beskrupulozni i ideoloski zadojeni
psihopate mogu napravit zla ,uvjereni da rade dobro) za gledat na trenutke , nek je 50% bazirano
na istini(a malo sam proguglo i izgleda da je vecina toga radjena na temelju
stvarnih slucajeva i terenskih prirucnika(faq:kak spakirat tjelo u kufer:101 poza za brzi transport)samo ih nije jedna obitelj radila vec vise).
protagonisti i likovi za koje kao navijas su totalni sociopate i ono moralni kompas u qurcu od serije.
Larrick= derpe, monstrum al, covjek zna svoj poso
obitelj Jeninngs= bokte, kak su ih napravili( cak detalji na faci kak ih polako sve nagriza iznutra)
i naravno Quarry ep02 je pokazala da ce show bit na nivou The Knick-a, Farga, True Dect.,Hanibal etc.
u glavnom nice find kaj se tice The Americansa.
-->
The Americans & Quarry
pogledao The Americans, totalno mi je ispod radara show
prosao, u glavnom preporuka velka, očekuješ nesto sasvim drugo,
al u biti teski, teski spijunski drama/triler.
Doslovno mučno(apsolutno nevjerovatno kolko beskrupulozni i ideoloski zadojeni
psihopate mogu napravit zla ,uvjereni da rade dobro) za gledat na trenutke , nek je 50% bazirano
na istini(a malo sam proguglo i izgleda da je vecina toga radjena na temelju
stvarnih slucajeva i terenskih prirucnika(faq:kak spakirat tjelo u kufer:101 poza za brzi transport)samo ih nije jedna obitelj radila vec vise).
protagonisti i likovi za koje kao navijas su totalni sociopate i ono moralni kompas u qurcu od serije.
Larrick= derpe, monstrum al, covjek zna svoj poso
obitelj Jeninngs= bokte, kak su ih napravili( cak detalji na faci kak ih polako sve nagriza iznutra)
i naravno Quarry ep02 je pokazala da ce show bit na nivou The Knick-a, Farga, True Dect.,Hanibal etc.
u glavnom nice find kaj se tice The Americansa.
|
|
|