Nova HD i Doma HD rade i u osnovnom paketu. Očigledno je frekvencija ista sa nećim što ide u osnovnom paket, pa to radi. Eurosport HD je tako radio više od godinu dana.
Za sve ostale sretnike sa Conaxom trebate preskenirati kanale za dobit ove ostale HD kanale koje su stavili u prošireni paket. Uvijek je tako, jer Conax ne dodaje sam nove kanale, kao STB. Pisali smo o tome da su se ti HD kanali pojavili na dva mjesta u rasporedu što bi moglo značiti da su u drugoj frekvenciji. Znam da vam se neda ponovo slagati kanala, ali postoji riješenje za to, a to je ručno skeniranje kanala. Trebate znati frekvenciju i modulaciju u kojoj se emitira program i prilikom traženja kanala pokrenuti ne automatsko , nego ručno. Tu će vas pitati da upišete te podatke i to je to. Naći će kanale u toj frekvenciji i NEĆE poremetiti listu kanala. Sigurno radi, jer sam ja tako ubacivao sve dodatne kanale koji su se pojavili dok sam imao Conax. Meni na LG on te nove kanale stavi na kraj liste, a neke drugi TV-i to možda slože drukčije.