View Single Post
Staro 19.09.2016., 22:31   #299
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Mozda sam to prejako naglasio, nije bas minus minus. Ali steta da se ne moze nabaviti jeftinih dash chargera kao recimo usb-c ili QC punjaca. Samo to. Kad vec nude dash, volio bi ga koristiti i doma i na delu i u autu...

Bas maloprije sam bio na kavi i opet cackao po OP3. Ekrane sam ovaj put usporedjivao. Razlike su male, razliku u rezoluciji nisam osjetio (full hd je stvarno dovoljan za 5,5"). Po pitanju boja na stock kalibraciji slika je sloro pa ista kao na 6P. Usporedjivao sam bas taj foto album sa 6P sampleovima. OP3 ima mrvu hladnije bijele u nekim situacijama. Kada loadiramo svatko svoju osobnu "kalibraciju" (malo toplije boje) onda je prikaz gotovo identican. Ako upalimo sRGB slika je isto slicna. Neistreniranom oku sve ovo izgleda isto.

Gledao sam neke fotke koje je frend fotkao onako na random, meni je to sve jako kvalitetno. Ne vidim mane, cak i pri umjetnom svjetlu, fotke su zbilja dobre. Mislim da OP kamera ima vise mogucnosti naspram google kamere i to je onda dodatni plus (nisam testirao). Mob mu i nakon mj dana radi brzo, kao nexus. OS se redovito updejta, milina. Nismo pricali nis za bateriju jer nam se koristenje moba jako razlikuje. Kaze da je jako zadovoljan naspram starog LG G2. Build quality i fingerprint su milina, ne znam, mob je definitivno nexus killer, khm