Citiraj:
Autor Dr_faca
Ne želim ti ubit volju za životom, ali imao sam sličnu situaciju sa RN3 pro...radio je mjesec dana normalno i onda se ugasio odjednom...nisam ga više mogao upalit, kada ga spojim na punjač samo led blinka crveno....poslao sam ga natrag na servis...ispalo je da je matična otišla...otvorio dispute,vratio pare i naručio novi...
Bojim se da ćeš ga ili morat slat na servis, ili vraćat u kinu....meni je servis recimo bio u češkoj, pa je možda bolje nego u tvom slučaju...javi šta si napravio... 
|
a javio sam vec na pocetku 14 stranice ti post

uglavnom par puta sam kasnije spojio i odspojio punjac s mobitela dok nije krenulo punjenje ispraznili su skroz bateriju ili su ga zaboravili iskljuciti ili nezz sto bilo uglavnom kad se napunio normalno je upalio skino sam zadnji miui 8 stable i sve radi koliko sam mogao isprobati.
jedino sto am primjetio da mi nece na tastaturi iskljuciti one sugestije, moram pogledati dal to moram gdje drugde iskljuciti usproredit cu s mojim redmi pro3
btw ovaj mi5 mi dosao za 2 tjedna od narudbe singapurskom postom, a mi4c sto sam narucio jos uvijek stoji zadrzali ga na carini poslao sam im racun i uplatu sad cekam koliko ce me oderati. jucer sam dhl-om narucio redmi 3 note pro za kolegu jer je ostao bez mobitela i hitno ga treba, bas me zanima dali ce doci do petka, jedino sam zabrljal krivo sam narucio zadnju masku za redmi 3 pro sam narucio, a ne za redmi note 3 pro, dobro da je prodavac primjetio pa mi poslao mail s upitom dali sam krivo uzeo ili moze tako slati

)