Ukratko - ovi iz Sonus Art-a su me na pristojan način otkantali i praktički rekli da sam riješavam problem sa servisom.
Ništa zapravo neočekivano, ali nekako bi ipak čovjek očekivao makar neku minimalnu beneficiju s obzirom da si njihov kupac i da je uređaj krepao točno na isteku garancije (zapravo i prije, ali tu sam sam kriv što nisam ranije reagirao). Pogotovo što mi AV/hi-fi budale (

) volimo nadograđivati sustave kako nam financije omogućuju, i vraćamo se (makar ja) na mjesta gdje smo bili zadovoljni kao kupci.
Mogli su makar reći nešto u stilu - "evo u znak dobre volje vam dajemo 10% popusta na novu HDMI ploču" ili što god takvog tipa.
Meni zamažu oči a njima financijski praktički ništa ne znači.
Planirao sam kroz neko vrijeme svoje wharfedale zvučnike zamjeniti sa B&W 683 i odgovarajućim ostatkom ekipe, ali očito kad dođe do toga da neću kod njih

Možda je samo do mene ali zbog ovakvih stvari se ja prestajem vraćati u takav dućan.
Sad čekam odgovor od servisa, zamolio sam da mi makar odokativno napišu koliko bi me koštao popravak za najvjerojatniji scenarij (pretpostavljam mjenjanje HDMI ploče) pa ćemo vidjeti.